NAJLEPSZE RPG
Otóż gdy szedłem dzisiaj, przez las szukać łupów (Skóry z Sarn, Goblinów)
Na niebie nagle usłyszałem ryk.. Brzmiał On tak "Grrrooaaaarrghhh !" Nagle niebo pociemniało i ujrzałem..
Smoka Cieni !
Co o tym sądzicie ?
Toooooo toooo Niebywaleee ... ten smok nie pokazywal sie przez conajmniej 50 lat . Mysle ze to jakas "Apokalipsa" poniewaz ja widzialem ostatnio Smoka z... Euffulii ..
Bardzo sie wystraszylem jak widac i mysle ze trzeba powbijac levele i dawac party !! I zniszczyc wszystkie Smoki !! Raportujcie gdy zobaczycie cos dziwnego .. Musimy byc przygotowanie na wszystko ..
zatem ja widziałęm Błękitnego smoka coś musi to znaczyć ale co możliwe że bogowie smoków przemawiają Ja widziałęm ten okaz
Tak, bracie.. Widzę że sobie stoisz na tej skale niczego, się nie bojąc. Co za odwaga !
# up nie widac chicho sram w gacie !! ;d
#top Ohh niee ! co to ma znaczyc . ? Mysimy sie zastanowic ..
Gdy wbijemy 100lvl musimy się razem na nie wybrać
# up zgadzam sie z toba
Pomoge wam ale jak wy będziecie mieli 100 lvl to ja 75 ;/
Szukając kamieni mocy natrafiłem na portal przez który smoki dostają się do naszego świata. Na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
Portal cały czas rośnie. Sprawa ta bardzo mnie zaciekawiła postanowiłem używając tajnej techniki teleportacji przedosać się do świata smoków i dowiedzieć się więcej niż wiedzą inni.
Dotarłem do miejsca w którym dobre smoki odbywają swoje narady.
Dowiedziałem się że pewien Mag z nieznanego zakonu otworzył ten portal i kontrolując część smoków chce podbić tereny naszego świata.
Jednak musiałem uciekać poniewarz smoki wyczuły moją obecność....
Ostatnio edytowany przez Zevs (2009-06-07 19:30:19)